Luonnonkosmetiikkakurssit

 

Vietetään antoisa hetki luonnonkosmetiikan parissa!

Olen innostunut jakamaan osaamistani ja tulen mielelläni pitämään kursseja myös erilaisiin tilaisuuksiin, kuten polttareihin, synttäreille tai tyhy-päiviin.

Kokoa 6-8 henkilön ryhmä niin tulen paikalle opastamaan teitä luonnonkosmetiiikan ihastuttavaan maailmaan. Kurssien sisältöä on mahdollista räätälöidä toiveiden mukaan ja järjestää myös isommille ryhmille. Osallistujat saavat mukaansa valmistamansa tuotteet ja niiden reseptit, jolloin tuotteita voi valmistaa jatkossa myös itse.

Pidän kursseja myös Suonenjoella.

 

Tarjoamani kurssit:

 

Luonnonkosmetiikkapaja

Valmistamme luonnonkosmetiikasta ihania ja persoonallisia tuotteita, joita voit halutessasi antaa myös lähimmäisillesi lahjaksi. Kurssin aikana opit, millaisia välineitä tarvitaan luonnonkosmetiikan valmistukseen sekä mitä eri raaka-aineita luonnonkosmetiikassa käytetään.

 

Tuotteet: Huulivoide, kylpypommit, hoitava salva ja parfyymi-roll-on

 

Luonnollista ihonhoitoa

Perehdymme ihon toimintaan ja sen luonnollisiin hoitomenetelmiin sekä sisäisesti että ulkoisesti. Teemme opastuksellani ihoanalyysin ja käymme läpi eri raaka-aineiden ominaisuuksia. Tämän pohjalta osaat valita ihotyypillesi sopivat raaka-aineet kurssilla valmistettaviin tuotteisiin.

 

Tuotteet: Kasvovesi, kuorinta, naamio ja ihoöljy.

Yhden kurssin hinta koko ryhmältä on 370 € (sis. alv 24%), mihin sisältyy valmistamasi tuotteet, reseptit, raaka-aineet ja pakkausmateriaalit.

Kurssin kesto on n. 2,5 - 3 tuntia.

 

Vastaan mielelläni kysymyksiin, joten ota vain rohkeasti yhteyttä!