Marika Varpula

 

Olen Marika Varpula, 35-vuotias nuori nainen, kotoisin Seinäjoelta. Aloitin yritystoimintani Kemiönsaarella huhtikuussa 2022.  Asun tällä hetkellä Luxia Borealis - yhteisössä Suonenjoella, jossa valmistan luonnonkosmetiikkaa ja järjestän luonnonkosmetiikkakursseja. Kiinnostuin kauneudenhoitoalasta vuonna 2006, jolloin aloitin kosmetologin opinnot. Sen jälkeen jatkoin opiskelua kauneudenhoitoalalla ammattikorkeakoulussa valmistuen estenomiksi vuonna 2012. Minulla on siis kokemusta kosmetiikka-alasta jo vuodesta 2006 lähtien.

 

Kiinnostukseni luonnonmukaisuuteen alkoi herätä ja lähdin opiskelemaan luonnonvaratuottajaksi, joksi valmistuin 2019. Tämän koulutuksen aikana oma paikkani kosmetiikan parissa alkoi selkiintyä ja siirryin kokonaan työskentelemään luonnonkosmetiikan pariin. Luonnollisuus ja puhtaus ovat minulle tärkeitä arvoja.  Suurimpana inspiraationani toimivat kukat, joiden tuoksut, kauneus ja hoitavat ominaisuudet ovat koko toimintani ydin.

Olen ulospäin suuntautunut, avoin ja viihdyn ihmisten seurassa. Haluan jakaa laajaa osaamistani myös muille ja tuoda maailmaan luonnonmukaista tapaa toimia ja elää sekä hoitaa ihoaan.